Greito maisto restoranai

Posted rugsėjo 21st, 2010 by Šviesulytė

Aš esu labai nusistačiusi prieš greito maisto įstaigas, netgi prieš picerijas. Aišku dar suaugusiam žmogui tai dar galima, bet ir tai kartą kai pažiūrėjau filmą, kur vienas vokietis kelias savaites maitinosi Macdonalds, tai pasibaisėjau. Į maistą tokios įstaigos deda viską kas papuola, ir visokį natrio gliutamatą E621, ir išvis nežinia ką.

Bet atradau vieną labai malonų dalyką, kad Oze yra labai nebrangus sušis (užmiršau pavadinimą, rodos „Labaki“ ar tai „Labuki“, juokingai taip), kur už 28 litus galima pasiimti tiek, kad ir pati persivalgau, ir mano mažiukei pakanka, šeimyninė porcija. Netgi gal pakaktų ir pigesnio, o sušis yra visai sveikas dalykas, nes natūralios medžiagos. Nors aišku aš nelabai čia išmanau, gal ir ten kažkas neteisingai, bet manau, kad visvien pigiausias Vilniuje, o jau su tuo sušiu, kurį Maxima parduoda, tai negalima net lyginti, skonis visiškai kitas.

Aš vis neprisiruošiu išbandyti, bet pažadu, kad vos tik prisiruošiu, tai parašysiu apie tai, kaip galima sušį pasidaryti namuose, nors kol kas man atrodo gana sudėtinga, nes nesu gera virėja.

Comments are closed.